Despre noi

AutomationCenter

Am evoluat prin cresterea continua a numarului de clienti si a volumului cifrei de afaceri, prin diversificarea serviciilor oferite.

    In anul 2017, AutomationCenter a incheiat contract de colaborare cu TECHMAN ROBOT Inc, acesta fiind producator de roboti colaborativi, cei mai buni coboti existenti momentan pe piata.

    Numele de marca Techman combina cele doua cuvinte "Tehnologie" și "Om". Viziunea este de a aplica tehnologia pentru a imbunatatii si imbogatii viața umana, ceea ce implica definirea robotului colaborativ - oameni care lucreaza în colaborarea om-mașina pe linia de productie, departe de mediul de lucru murdar, periculos si stresant al industriei si in mare masura eficienta productiei.

    In timp ce lumea se afla in fruntea industriei 4.0 ne concentram pe imbunatatirea dezvoltarii automatizarii, in speranta ca robotii colaborativi pot deveni un instrument bun in aceasta noua epoca, si a crea un potential nesfârsit pentru lume.

ff68a8fdeeb6fb5cdd3250cea002e271.gif
 
Echipa noastra

 Grupul companiei este intr-o continua dezvoltare,de ce? Deoarece tindem sa trimitem angajatii la cat mai multe traininguri de specialitate in Vestul Europei si in tarile asiatice, avand astfel convingerea ca reusim sa satisfacem toate nevoile clientilor care ne trec pragul. Pe termen lung incercam sa facem din autodepasire un obicei, acest lucru este posibil in cadrul companiei noastre deoarece fiecare angajat tinde sa-si intreaca performatele de la o zi la alta.

 

Cum vedem lucrurile?

 

Fiecare solicitarea, fie ea simpla sau complexa, este tratata cu seriozitate, acest mod de a face lucrurile vrem sa fie cartea noastra de vizita pentru toti clientii actuali si cei viitori.

Aveti nevoie de detalii? Contacatati-ne

© 2019  AutomationCenter