“ The best way to predict the future is to create it.”           Peter Drucker

Despre Noi

    Automation Center este o companie care pune accentul pe nevoile clientului. Suntem pe piață din anul 2015 și am evoluat prin creșterea continuă a numărului de clienți, a volumului cifrei de afaceri și prin diversificarea serviciilor oferite.
    Vă garantăm că veți avea parte de cea mai bună soluție începând de la proiectare și până la punerea în funcțiune, cât și un suport tehnic prompt, respectiv profesional, cu cel mai bun raport calitate – preț.

 Automation Center este printre principalii distribuitori din România ai unei game largi de produse, respectiv echipamente industriale. De asemenea, suntem distribuitori oficiali ai mai multor furnizori consacrați pe care îi puteți regăsi și vizualiza în cadrul categoriei de Servicii, la secțiunea Partenerii Noștri.
Compania este structurată în 3 departamente principale:

  • AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE
  • PRELUCRĂRI MECANICE
  • DISTRIBUIREA DE PRODUSE ȘI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE
Real & Clear Vision.
We are Fair Play Winners.
We Think. We Act.

Echipa noastră

     Echipa Automation Center este într-o continuă dezvoltare.
De ce? Deoarece susținem întreaga echipă cu diverse traininguri de specialitate și participăm în mod frecvent la cât mai multe evenimente care țin de acest domeniu de activitate având astfel convingerea că reușim să satisfacem din toate punctele de vedere nevoile clienților care ne trec pragul. Avem succes în a face din autodepășire un obicei, iar acest lucru este posibil în cadrul companiei noastre, deoarece fiecare angajat tinde să-și întreacă performanțele de la o zi la alta.
     Motivația noastră este de a obține cât mai multe realizări cu forțe proprii. Suntem dornici de noi provocări la care să găsim cele mai bune soluții împreună.

VIZIUNEA NOASTRĂ

  Am reușit să facem din profesionalism un obicei, iar mai apoi el a devenit și este, în mod constant, cartea noastră de vizită. Fiecare solicitare, fie ea simplă sau complexă, este tratată cu seriozitate.

  Fie că este vorba de Automatizări, Prelucrări Mecanice, Senzori, Coboți sau Roboți, experiența acumulată ne ajută să vă punem la dispoziție o soluție personalizată, fiabilă, eficientă și de durată.

  Satisfacția apare atunci când clientul evoluează prin intermediul nostru și avem parte de aceasta în permanență, deoarece calitatea serviciilor pe care le oferim ne este confirmată întotdeauna de către client.

  O soluție optimă din partea noastră înseamnă o cerere corectă din partea dumneavoastră.

  Aveți susținerea nostră în a face ca acest proces de cerere – ofertă să fie unul cât mai echilibrat și cât productiv pentru fiecare în parte.

  Cum facem asta? Factorul cheie este EVOLUȚIA, un proces prin care am trecut și trecem în mod perpetuu, proces prin care vrem să vă călăuzim, prin intermediul standardelor înalte pe care le avem în ceea ce privește calitatea și profesionalismul de care dăm dovadă fără încetare. Nu este ușor, dar satisfacțiile și beneficiile sunt pe măsură pentru ambele părți.

  În cazul în care aveți nevoie și căutați să aveți parte de EVOLUȚIE și PROFESIONALISM, înseamnă că ați ajuns în locul potrivit. Producția noastră se bazează pe aceste două aspecte și se reflectă în rezultatele pe care le obținem în mod consecvent.

  Producția în creștere aduce inevitabil stabilitate, încredere și putere financiară, iar pentru personalul angajat oferă posibilitatea de dezvoltare, respectiv formare corectă din punct de vedere profesional, stare de bine, echilibru și eficiență la locul de muncă.

  Însumarea multitudinii acestor factori reprezintă cheia succesului bine meritat, fapt care ne face cu adevărat remarcabili printre firmele cu același domeniu de activitate din România.